Christmas day

Ja det är idag man firar jul här, så nu är vi i bilen på väg till min connies bästa kompis familj och ska fira med dom. Vi har öppnat presenter och så. Kan säga att det typ börjar bli lite varmare här igen.


kom precis hem

från middagen och nu ska jag kolla lite på tv

God jul

Till er där hemma i Sverige. Jag firar ju i morgon, men jag hoppas att ni där hemma hade en jättebra julafton:) känns lite konstigt att inte vara hemma på julafton, men jag rycker inte riktigt att det känns som jul heller. Kan inte fatta att det redan är jul och snart ett nytt år.
Men just nu sitter jag och Connie i bilen, vi ska till några av hennes släktingar och äta middag. God jul på er igen


YEEEY

fick ett paket idag!!!!!! men som jag lovade dig elin så ska jag inte öppna det förrens i morgon:)


23 December

I går åkte stina hem och idag har jag inte gjort så mycket. veckan har jag och stina mest varit och shoppat och vi har varit på bio och sett new years eve och the girl with the dragon tattoo. Båda va bra, och det va kul att se en svensk film. I morgon är det julafton och vi ska hem till min värdmammas släkt på hennes pappas sida, och på Söndag ska vi hem till hennes bästa kompis familj. Meghan är hos sin pappa men kommer tillbaka på söndag morgon.


Sitter i badrummet

och väntar på att stina ska duscha klart. Sen hade vi tänkt att gå och fixa våra naglar om vi hinner, för vi vet inte riktigt när dom stänger. Men idag har vi inte gjort någonting, kollat lite på desperate housewives.
Igår så var vi och shoppade fast vi köpte inget och det blir troligtvis shopping i morgon också men nu har stina duschat klart.

första dagen på jullovet

har spenderats hemma,tror inte jag ska göra någonting ikväll heller. Idag har jag i alla fall skypat med johanna i typ 5 timmar eller något. Och sen har jag kollat på film och nu kom jag precis ut ur duschen. I morgon så ska jag först åka och julshoppa pådagen och på kvällen kommer stiina hit!!! hon stannar antaglegen till på fredag. Hon och hennes grannar är någonstanns i LA, dom åker hem på måndag men eftersom stina ändå är här nere så tyckte vi det skulle vara lite konstigt om vi inte träffades. Så ja hon kommer hit i morgon och stannar till på torsdag eller fredag.

Här får ni lite bilder på min vän Johanna Hattenhauer!







j


Tävlingen

Kom precis på att jag aldrig skrev hur tävlingen slutade. Jo vi ändrade i vårat program 2 timmar innnan vi skulle tävla. Och vi hoppades att vi då skulle kunna höja våra poäng tillräckligt, så vi kunde ta förstaplatsen. Men det gjorde vi tyvärr inte. Vi kom på tredje plats. Det skiljde högst 0.5 poäng ifrån andra platsen, och 1-2 poäng ifrån första platsen. Vi gjorde i alla fall bra, men vi ska försöka göra programet svårare till nästa tävling som är i slutet av januari. Även samma helg som Winter formal. Dom andra lagen i våran föening gjorde också jättebra. Meghan och hennes lag som är junior level 5 ( tror jag) kom 1a. Laget som var är level 3 kom på en andraplats. Och laget som är level 4 kom på 1a plats, och level 5 som tävlade om bid till worlds kom på första plats. Men dom fick inget bid ändå tror jag. Biden gick till California allstars (tror jag) som också var väldigt bra, och sen ett annat lag som va coed och som var hur bra som helst.
Det va jätte många bra lag som åkte och jag önskar att jag hade kunnat kolla lite mer på tävlingen än vad jag gjorde. Men jag fick se många bra lag, och det roligaste var nog att kolla på the great 8.Vilket va dom bästa 8 lagen, som tävlade om platserna till worlds.






16 December 2011

nu är det äntligen jullov!!! vi hade halvdag idag också, jag slutade 12.45 och vi gjorde typ ingenting i skolan heller. Eftersom det va sista dagen innan lov s gör typ alla i våran skola s att man tar med sig mat (kakor, cupcakes, läsk,chips,popcorn m.m) till skolan och så får typ alla ta och så äter man. Ja så det är vad jag har gjort. Ätit! vi lekte lekar också. Ja det va min skoldag.

Tävling

Då va det dags för dag 2. Vi har 131,472 poäng och vi ligger 2,5 poäng ifrån förstaplatsen. Så vi har nu gjort två ändringar i programet. Ett bygg och sen i tumbling. Om vi nu sätter allt så kommer vi kunna få 6 poäng mer vilket betyder att vi kommer vinna.


Nu

Ska jag strax åka till tävlingen. Eller åka och åka, vi bor i samma byggnad som tävlingshallen. Så ja hela hotellet fyllt med cheerleaders.


Tänkte bara säga

Att jag just nu ligger i sängen på hotellet. Är på tävling i san Jose, vi flög hit idag kl 5 och åker hem på måndag. I morgon är det dag 1 men jag ska inte vara i hallen förren kl 12 så jag får lite sovmorgon i alla fall.
Men nu tänkte jag försöka sova puss


Skolan

Kom precis till skolan. Börjar om 12 min tror jag. Det är i alla fall iskallt ute, Fryser typ ihjäl!!


Och så var helgen slut

Ja då var det skola i morgon då. Helgen gick alldeles för snabbt. Men men... I går så träffade jag Ashley och vi åkte till the spectrum vilket är ett stort utomhus shoppingcentrum. Där åkte vi skridskor, dom hade satt upp en ganska så stor is bana och så kunde man hyra skridskor. Vi åkte i alla fall i nästan en och en halv timme. Men innan det åkte vi till youghurtland och en annan isbana men när vi kom dit så såg vi att det inte var riktig is utan plast som man åkte på. Youghurtland är ett av mina favorit ställen. Det är frozen yoghurt som man kam välja i olika smaker och sen kan man hälla på massa olika saker man vill ha.


har inte så mycket att göra just nu

så jag tänkte lägga upp lite mer bilder från när stina var här..





















löördag!

äntligen helg! igår så va jag i skolan och efter skolan åkte jag hem och kl 6 kom min områdesrepresentant och hämtade upp mig. Vi åkte hem till henne och åt jätte god middag. Runt halv 10 skjutsade hon hem mig så jag va hemma runt 10, och jag gick nästan och la mig på en gång. Har inte kunnat sova så bra dom senaste nätterna för att det har varit typstorm ute och det låter mycket i mitt rum så jag har inte sovit bra och legat vaken jätte länge. Men nu är det bättre som tur är.

Idag ska jag antingen träffa ashley och vi ska åka skidskor eller gå på bio eller åka till någon strand. Eller så ska jag träffa melissa.


30 november

Idag va det late start vilket vi har varannan onsdag. Och jag behövde verkligen en sovmorgon. Vi började 09.46 och sen har vi samma lektioner bara att dom är kortare och så har vi ingen läxläsning. Dagen gick snabbt och nu sitter jag på starbucks och väntar på att få skjuts till min tumbling träning.


RSS 2.0