äntligeeen

så kom vi på förstaplats! Vi har varit så nära alla gånger, har alltid varit mindre än 1 poäng ifrån. Men nu äntligen så kom vi först. Det är väldigt stor konkurrens i Senior level 2, och för att komma föbland topp 3 så måste man nästan köra perfect. Man tävlar mot jätte många lag, en tävling så tävlade vi mot 36 lag. Men idag var det inte så många . Vi körde i alla fall bra, och vi fick tjocktröjor t-shirtar och självklart medalj och pokal.

 Nästa helg har vi tävling igen och då tävla vi både lördag och söndag i Palm Springs.






Tävling

Nu är det dags för tävling igen. Winter formal igår var jätte kul, och jag har sovit i 5-6 timmar i natt så jag är jätte trött. Lägger upp bilder från igår när alla har lagt upp dom på Facebook


Finals

Ja just nu hr vi ¨våran finals vecka. Vilket betyder att vi har 2 finals varje dag. Vi börjarkl 8 och slutar kl 12. Ganska skönt. Men jobbigt. Juste idag ändrade jag mitt schema för nästa termin. Jag behövde få en ny klass så nu ska jag läsa health istället för min extra engelska. Så på måndag börjar nästa termin.
Och jag har fortfarande ingen klänning till winter formal men jag ska gå i morgon så jag hoppas jag hittar någon annars så vet jag inte riktigt ad jag ska göra.. 
Ï morgon har jag finals i matte och art. Eller ja bara matte. Och jag har en känsla av att det inte kommer gå så bra.  



okej nu ska jag börja blogga igen

eller ja jag ska försöka i alla fall. Det är ju inte riktigt min grej kanske.

Kan börja med att säga att idag så är det lördag och jag ska strax iväg och kolla om jag hittar en klänning till winter formal som är nästa helg, och ikväll ska jag plugga. Eftersom vi har finals nästa vecka. Finals är väl kanske som nationella proven, bara att du måste plugga till finals och du vet mer hur provet kommer att se ut. Dessutom är det 20% av betyget, vilket betyder att jag inte kan göra dåligt på det i alla fall inte i engelska och historia. Så ja det är väl hur min kväll kommer se ut antagligen.


tjjaaa

just nu sitter jag och skypar med stina. Har inte gjort så jätte mycket idag oc är väldigt trött eftersom jag inte sov så jätte mycket inatt. lägger upp lite bilder från nyår senare
 puss och hej leverpastej


2011 bjöd på:

DM







För många luncher på latte house




Skidåkning




Mycket träning


RM I MALMÖ












Sommar


Midsommar





USA

























RSS 2.0