*¨¨^:<¤"

Helgen har varit bra, eller ja fredag och lördag vad jag vet än så länge. I fredags gjorde jag inte så mycket och idag så var jag först i en park med meghan och en kille sen åkte vi hem solade och badade. Efter det åkte vi och shoppade,och jag har nu hittat mina homecoming skor. Efter det så åkte vi hem, och senare på kvällen kom utbytesstudenten från tyskland och hans kompis hit. Vi gjorde inte så mycket. Kollade lite på tv och sen spelade vi biljard. Jag är trött och nu ska jag kolla på 90210

Här har du svampbob


.

Sitter just nu och väntar på att få skjuts hem. Har varit på tumbling träning direkt efter skolan. Har inte så mycket läxor ikväll bara en och det är 17 svåra dans glosor.


I bilen

På väg till Kaliforniens största shoppingcenter


Huntington beach!!


Äntligen helg

då var det äntligen helg, skönt att kunna sova lite längre och inte behöva plugga. För jag har inga läxor och inga prov som jag vet om ännu. Ikväll kanske ashley kommer och sover här men jag vet inte. Vi ska nog i alla fall åka och shoppa i morgon och på söndag ska jag åka och shoppa homecoming klänning med nicole. Har en date till homecoming och har antagligen en grupp jag kan gå med också. ( man är i olika grupper innan själva homecoming och tar bilder mm.) Det är i alla fall vad jag ska göra i helgen.

,


länge sen

skrev ett långt inlägg och så försvann allt. Men kan någon förklara för mig hur man lägger upp bilder på bloggen? Jaja har inte bloggat på några dagar för jag har inte hunnit och jag har inte orkat. Men nu ska jag i alla fall börja blogga mer. I helgen var jag ju på knotts, och på lördagen åke jag med ashleys familj till hollywood. Vi var uppe i bergen på en spökrunda och senare åkte vi runt lite i hollywood. Fick se christinga agiuleras hus och mycket annat. Hoppas på att vi ska åka dit snart igen så ja kkan se lite mer. Sen sov jag hos ashley och på söndagen åkte vi till stranden. Måndag och tisdag har gått snabbt och jag har varit i skolan tränat pluggat mm. I morgon så har jag halvdag i skolan och jag slutar runt knart i 1 så jag är hemma vis lite över 1 så mamma o ni vill skypa kan jag göra det då. Nu ska jag kolla på pretty little liars och sen sova. För er som vill veta så har jag satt min flickis eftersom vi inte tränar på det på våra träningar så tog det lite tid. Men nu så..

knotts berry farm

eller scary farm, vet inte vilket av dom man säger. Men i alla fall, det är en halloween farm. Det går runt utklädda människor överallt. Och det finns massor med roller coasters. OCh masså olika spökhus, som är hur läskiga som hellst. Vi kom dit vis 7 och då satte vi oss och åt middag på panda express vilket är kinamat. Sen så väntade vi på att några killkompisar skulle komma och senare gick vi i alla spökhusen. Vi blev hämtade kl 1 och kom hem runt 2 så när jag kom hem gick jag och la mig på en gång. Jag hade i alla fall ganska kul, och sk dit kanske nästa helg men hoppas på att ha roligare då. Tror bara att det finns en bild från igår och den är på min värd systers mobil så jag kan skicka den till min mobil och lägga upp den i morgon kanske.

Strax hemma

Sitter i bilen påväg hem, har hur mycket läxor som helst till i morgon och dessutom är det träning ikväll


Dans

Nu ska jag ha dans, det regnar och är kallt och jag ska dansa i shorts..


Sjuk och trött

Mår inte så bra, så jag ska sova nu och så kanske jag mår bättre i morgon. Börjar kvart i 10 i morgon så jag får lite sovmorgon. Vill verkligen Inge bli sjuk nu till helgen. Kan va sjuk i morgon men inte i helgen. Har redan köpt biljetter till någon scary farm. Och kanske ska till den på lördagen också. Så ja i helgen vill jag inte vara sjuk. Kollade bara på min träning också eftersom jag inte mådde så bra. Men nu är jag trött och vill sova, puss


-

Slutade precis och nu ska jag hem. Tror inte jag har några läxor som jag behöver göra ikväll, men däremot har jag träning. Vill inte!


I skolan

Kom precis till skolan, har på mig shorts och linne och när vi sitter i bilen så börjar det regna. Och det står att det ska vara 25 grader idag. Fast nu så fick jag låna en tjock tröja av en kompis. Om hon inte hade kommit hade jag nog frusit ihjäl för det är iskallt i klassrummen. Men nu har jag min första lektion - engelska


Poolen

Ligger just nu och solar och badar. Skypade precis med Felicia och August. Helgen var i alla fall rolig, men nu ska jag sola lite till och senare lägger jag upp bilder från i helgen


heeelg

Äntligen fredan. Och i morgon ska jag till stranden med ashley
Vi ska till huntington beach vilekt är en jätte populär strand här och alla pratar om den hela tiden. Så ja detär lördagens planer..



RSS 2.0