art



Ja min art klass har väll gått sådär. Det är jätte många som är hur bra som helst på att rita och det finns några som inte alls är lika bra. Och jag är väll inte den bästa om vi säger så. Vi har läxa en gång i veckan, så varje fredag så ska vi rita något. Vad vi vill. Så första veckan så fick jag ett C- vilket är väldigt dåligt. Jag hade suttit i typ 30-40 min och ritat! Okej för min lärare kanske det hade tagit 10 min men ja för mig tog det lång tid. Men veckan där efter så fick jag ett A :) vet dock inte om det är A- eller A menmen det är i alla fall ett A och jag blev glad.

28 september

Idag har jag varit här i 28 dagar, men det känns som om jag har varit här i 28 år. Okej nej inte riktigt, men det känns som om jag har varit här längre än 28 dagar i alla fall.
Skolan gr helt okej. Jag har F i en kurs och det är historian, och det är jätte svårt. Men tror jag har A i både matte, extra engelskan och dansen. Men betygen här ändras väldigt snabbt. En dag kan du ha ett A och nästa ett C. Hade i alla fall ett historieprov idag och det va nog ett F det också.

Imorgon är vi lediga från skolan :) Och jag vet inte vad jag ska göra. Först skulle jag åka till stranden men varken ja eller meghan kan hitta skjuts dit. så det blir antagligen inte stranden, och typ alla mina kompisar måste plugga. Så ja jag vet inte riktigt vad jag ska göra i morgon.


gossip girl

sitter just nu och kollar på gossip gir!


shopping

igår så blev det lite shopping. Behövde ett par mjukisbyxor till min dans i skolan, och att ha hemma också, lite trosor och en klocka.





Fick en gratis tröja inne på victorias secret också

i fredags

var det pep rally i skolan. Det var presic som påfilm. Det var cheerleaders och man satt i olika grupper. seniors juniors sophmore freshmen. Och så var det musik och folk dansade och det var tävlingar och ja allt sånt. Kunde inte ta några bilder eftersom det var under en "lektion" och man får inte använda mobilen här under lektionerna. Skolan har i alla fall pep rallies en gång i månaden tror jag, och det var jätte kul.

kyrkan

Tidigare idag så var vi i kyrkan. Jag vet inte om jag gillade det eller inte. Vi var bara ungdomar i ett rum och så var det ett band som spelade och sjöng och alla som kunde låtarna sjöng med. och sen var det en kille som pratade lite och sen sjöng dom igen och ja efter kunde man äta och fika och sånt men det gjorde inte vi. Det var i alla fall lite annorlunda och ´det var roligt att se hur det var i kyrkan hära.




trööött

sitter just nu och kollar på en film men ska strax sova. Historie provet gick väll sådär. Hade suttit och pluggat på alla huvudstäder, och var det bara 4 frågor om huvudstäder. Menmen, mitt matte prov är i morgon i alla fall, och satt idag under lunchen med min matte lärare och pluggade. Har så himmla mycket läxor. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och snart ska jag sova. I morgon är det äntligen fredag :D


skolaskolaskola

Ja dagarna blir faktiskt bara bättre och bättre i skolan. Jag kan hänga med lite bättre, fast jag det är fortfarande svårt. Och det är jätte jobbigt att man måste konsentrera sig extra mycket hela tiden och lyssna extra mycket. Och hur mycket jag än försöker s kan jag inte skriva ner anteckningar och samtidigt lyssna på läraren. Men ja det går lite bättre nu är förra veckan. Idag var det jätte skönt för vi började sent. 09.45 och alla lektioner var 40 min. Så det var skönt att äntligen få sova lite en onsdag.
Har mitt kart prov i morgon i historia, och hur mycket jag än pluggar så är det vissa huvudstäder som inte fastnar i mitt huvud, som Michigans, Minnesotas, Missouris, Nebraskas och Alaskas. Sen tror jag att jag kan alla. Och dom flesta kolonierna. Floderna och haven sitter inte så bra men dom är ganska lätta att chansa på. 
Har test i matte i morgon, så på lunchen ska jag sitta med min matte lärare och plugga och äta lunch, kulkul. Jag nu ska jag kolla några minuter till på en film och sen måste jag sova för annars kommer jag aldrig komma upp ur sängen i morgon


NU PLUGG OCH MIDDAG


bilder från helgen








Vi åt middag på den här restaurangen, dock på kvällen.





shopping blev det också, köpte bla. denna tröja.



Bästa affären på länge! hattar som såg ut som pingviner, korv med bröd, pizza, en halv kyckling, kräftor m.m.



frukost




I morse så åkte vi till en frukostrestaurang och åt, och dom hade hur mycket pannkakor som helst. Alla olika smaker, tog en med blåbär och sen så kunde man välja på olika siraps grejer och det var nog den godaste frukosten jag har ätit i hela mitt liv. Och vi har tydligen en likadan restaurang ganska nära oss! Tackar gud för att han skapade dessa pannkakor!

helgen

helgen var bra men gick för fort. Jag vet inte om helgerna går fortare för jag har haft ett lång sommarlov eller om det är för att dom bara går jätte snabbt. Den här helgen gick i alla fall för snabbt och jag vill ha lov igen.

Palm Springs var i allafall jätte fint och jag hoppas vi åker tillbakka dit snart, men det tror jag. När vi kom hem låg jag i alla fall och solade och badabe i våran pooloch det var första gången sen jag kom hit. Fick i alla fall lite färg.




nu åker jag

iväg till Palm springs kommer hem i morgon men kommer inte ha något internet tror jag.

Nu ska jag sova

och hoppas på att jag mår bättre och är piggare i morgon. Och då ska jag även iväg till Palm Springs. Så mamma och pappa om ni vill skypa denna helg så måste vi göra det innan jag åker. Och då alltså på morgonen för mig. GODNATT!

Btw är det någon där hemma som vill köpa lite godis av mig eller?? snälla!!


 


Tänkte bara säga

att idag så blev jag bjuden på en hamburgare av en väldigt trevlig person.


äntligen fredag

Börjar inlägget med att säga att jag inte ska gå på dansen eller matchen. Är trött och har ont i huvudet. Och kom hem sent eftersom jag kollade på den tidiga matcken som var försenad och slutade kl 6. Och den andra matchen som typ alla ska gå på började kl 7. Så jag sa snart sätta mig och kolla på en film och sova.

Skolan var i alla fall bra. Hade prov i Historia vilket gick åt ........ Men dagen flöt på och var ändå bra.


cheerkläderna


Fick 2 tröjor 3 par shorts 1 par skor och sen ska jag få ett par till men dom är bara för tävlingar.


trött som vanligt

har läxor och är trött och har varit på träning. Dagarna i skolan blir lite bättre för varje dag. Första dagen var inte så bra, men nu är det i alla fall lite bättre. Nu ligger jag på mitt golv och skypar lite med stina och gör matte läxa. I morgon har jag test i U.S history och jag ska göra mitt bästa och så får vi se hur det går. Antagligen inte så bra eftersom jag fick reda på det igår och det är fett mycket man ska kunna, och det är jätte svåra ord och ja ni fattar. I morgon är det i alla fall fredag och det är en dansi skolan. Vet dock inteom jag ska gå, och har inga kläder till det heller. För alla juniors ska vara 70 tal eller något sånt och jag har ju inte några såna kläder och jag tänker inte åka och köpa massa kläder för en tråkig dans. Eller ja den kanske är jätte rolig men det tror jag inte. I helgen ska jag i alla fall till Palm spings. Så vi åker antagligen dit på lördag morgon och kommer hem Söndag kväll.


YEy

Så här glad blev jag när min lärare gav mig en extra bok i Historia. Jag får faktiskt till och med skriva i den! Yey!!

Plugga

ska snart äta lite glass och plugga. Har U.S history prov på fredag, sen har jag ett annat prov i U.S history på måndag och då ska jag kunna alla delstater och huvustäder i usa och sen några sjöar och villka länder som har varit kolonier. Sen måste jag rita en teckning till på fredag i min art klass. Så jag har inte så mycket läxer vilket är sjännt. Hade ocksp ett matte prov i dag men vi fick anända våra böcker och så. Men matten ör fortfarande svår här. Men jag tror det gick ganska bra, var bara 10 frågor. 

Skolan blir lite bättre varje dag. Det är lite svårt att hänga med i skolan för man måste anteckna jätte snabbt och samtidigt lyssna på läraren. Det är ju inte så svårt på svenska men när allt är på engelska så blir det svårare. Och när man ska antecka så är jag seg och alla blir klara före mig och ibland hinner jag inte skriva allt. Nu ska jag i alla fall plugga lite

Hata böckerna!




Alla böcker i alla klasser är stora och tunga. Och så måste man släpa på dom fram och tillbaka,för oftast hinner man inte gå till sitt skåp mellan lektionerna. Så man tar med sig böckerna och släpar runt på dom. Och sen har man oftast läxor och då måste man ta med dom hem och sen ska dom till skolan nästa dag. Så man går runt med böckerna hela tiden. Som tur är så har jag bara 3 böcker än så länge. Tror inte det kommer bli så många mer heller

Lång dag

Dagen har varit lång. Fast den gick snabbt. Har i alla fall droppat min biologi klass. Och har nu istället US History, vilket är mycket bättre. Var i alla fall i skolan och sen åkte jag till hallen och väntade på meghan för hon hade 1 timme tumbling och sen åkte vi hem. Gjorde läxor åt middag och kl 7 - 9 hade jag träning. Efte träningen fick jag mina träningskläder. 2 tröjor 3 par shorts och 1 par skor. Nu ska jag i alla fall sova. Är jäätte trött.



Ja alla här har bruna papperspåsar med sin mat i!

SOVA

nu ska jag sova. I morgon har jag ett halv test i biologi. Önska mig lycka till, det behövs för jag fattar ingenting och jag hatar biologi!

Lata?







Alla som jobbar på skolan får åka runt i dessa, jäkligt lat personal på skolan. Fast jag skulle ju då inte tacka nej till att ha en sån här och åka runt med mellan klassrummen för det är fett jobbigt att halv springa mellan rummen och typ komma försent hela tiden.

skolan

Denna dg va lite bättre än dom andra. Hoppas det fortsätter så för jag gillar fortfarande int att gå till skolan. Känner mig typ jätte dum i alla klasser förutom dance och art. Efterskolan har jag pluggat. För man får jätte mycket läxor här. jag har inte fått så mycket för jag har inte så många svåra klasser. Men jag får så det räcker. Minst en läxa per dag dom är inte så svåra men det är svårt nog för mig. Och jag börjar undra om alla här är typ smartare än i sverige. För alla är sjukt snabba speciellt när det gäller matte. Alla blir klara jätte snabbt och fattar allt på en gång. Och skolan e så mycket jobbigare här en i sverige. Så klaga aldrig på skolan ni där hemma! för det är bra i sverige. Här är allt så mycket strängare, fast ändå inte. Det är svårt att förklara men i alla fall så giillar jag skolan mer i sverige än så länge. Får se om det ändras senare.


tillbaka

vi kom hem för ett litet tag sen. Bion var inte så bra och jag är jätte trött så nu ska jag sova! godnatt

strax bio

Om ca 25 min kommer den andra utbysesstudenten och hans värd bror och hämtar oss och sen blire bio, och efter det popcorn chicken :)


KORV

med detta inläg ville jag bara säga att här om dagen (igår) så beställde vi hem pizza. Och ja johanna och lisa, vet ni vad som var på?! jo det var korv. På ena sidan är det salami och den andra korvkorv! Ja det va allt jag ville säga godnatt


ÄLSKA!



Älskar att dom inte ens kostar 10 kr här!

Hemma från shoppingen

ja nu är jag hemma och sitter och äter ben&jerrys och dricker vatten. Är jätte trött så jag ska väll sova om ett litet tag. När vi va och shoppade så skulle vi äta middag och då åt vi något jätte gott. Vet dock inte vad det heter men det va lite som en kringla med salt på och sen doppade man det i sås. Det v i alla fall jätte gott. Vi kollade lite i affärer och jag köpte en tröja. Shopping mallet vi va i är sjuukt stort. Det va utomhus och hur mycket affärer som helst. Nu ska jag i alla fall titta på en film och sova

Min morgon

Så nu är jag vaken och har ätit frukost. Vaknade runt halv 11 vilket var skönt eftersom alla dager jag har varit här så har jagg gått upp senast 8 eftersom jag aldrig har kunnat sova längre. Under dagen vet jag inte riktigt vad vi ska göra eller om vi ska göra något. Men runt kl 5 så ska jag shoppa med emily och megan, två tjejer jag åt lunch med igår. Jag ska antagligen plugga lite idag eller i morgon, man får typ läxer här varje dag. Jaja nu ska jag ta en dusch. Hoppas ni har haft en bra dag i Sverige puss


Äntligen få sova

Ja jag vet att jag bara har gått 2 dagar i skolan. Men som jag har längtat till idag. Har inte gjort någonting ikväll. Var trött efter skolan så jag och meghan åkte hem och kolla lite på tv m.m. Sen beställde vi hem pizza och åt och senare nu på kvällen har vi kollat på film. Vi såg filmen prom. Den var helt okej.I morgon är det lördag och jag tror inte vi ska göra så mycket. Emily frågade om jag ville göra något med henne på kvällen så antagligen ska jag nog det, men vi har inte bestämt något. Men nu är jag jätte trött och ska sova!


1 Träningen

Igår hade jag min första riktiga träning. Det var kul och alla i laget är jätte snälla. Och för er som vill veta så är jag bak person i minst 2 bygg :) och det är mycket bättre för min rygg än att vara bas. Men det går bra kan inte programet riktigt, vi harinte hela men ändå ganska mycket. Träningen var rolig, och det blir nog ännu roligare när jag kommer in mer i lagetoch så. Vet inte när nästa träning är kanske på tisdag, inte helt säkert dock.



Men jag saknar att träna med er!


2 dagen i skolan

var mycket bättre. Jag hittade bättre och gick inte fel eller ja jag råkade bara öppna fel dörr en gång men jag var nästan rätt.hade redan läxa första dagen men dock inte så mycket. Bara biologi och den var riktigt svår. Men gjorde mitt bästa ändå. Engelska 3 är riktigt svårt men jag gillar verkligen läraren. Men det är som svenskan här hemma. Under den lektionen bestämmde jag med några tjejer att vi skulle äta lunch tillsammans.Lektionerna flöt på och sen blev det lunch. Det var jag, emily hennes pojkvän och en annan tjej,vi åt på subway. Men här är lunchrasten bara en halvtimme så det är stressigt, man hinner sätta sig i bilen åka, köpa mat, ät snabbt och sen åka tillbaka. Resten av lektionerna gick bra. Och det ända som jag är lite orolig för är biologin, jätte svårt och han pratar jätte snabbt och jag förstår typ ingenting. Idag var det dock lite lätt för vi höll på om ml cl l km m cm mm och ja allt sånt. Men man har typ 10 minuter på sig att fylla i 2 papper med massa frågor.Vi var nära på att inte behöva gå till skolan idag, vissa skolor här i området behövde inte. Eftersom elen gick igår och dom inte kunde ha någon luftkonditionering. Menmen skolan var i alla fall bättre idag.


Skåpen ser ut såhär, och är nästan omöjliga att få upp. Men jag har lyckats varje gång. Men man måste vara jätte noga och vrida till exakt rätt nummer. Jätte svårt men ja det går ju.

FOOTBALL

jag förstår fortfarande ingenting av det, men det gör inget det är kul ändå. Nästa match är på fredag tror jag.




SKOLAAAAAAN!

Hann inte blogga någonting igår, menmen. Det var i alla fall första dagen i skolan och dagen var väl helt okej. Inte jättebra och inte dålig. Varmt var det så det var hemskt under lunchen. I alla fall så brjade dagen med engelska 3, där träffade jag 4 tjejer som jag satt och pratade lite med. Nästa lektion var Dance, vi gjorde inget utan pratade och jag fyllde i en lapp som tog hela lektionen typ.Sen hade jag tutorial och då gick jag och gjorde matte. Fast gjorde inget eftersom jag inte hade några läxor. Sen hade jag Biology. Det var hemsk... Läraren hade en genomgång och jag hängde inte med. Jag är jätte rädd för honom. Sen hade jag extra engelska och det är jätte chill, vi är 8 styckna med mig i den klassen. Vi kommer inte ha någraläxor och det går ganska långsamt fram. När den lektionen var slut så hade vi lunch. Jag åt med meghan och hennes kompis eftersom sista lektionen jag hade var med några som jag inte pratde med. Så vi satt på skolgården och åt våran lunch, som låg i bruna påsar! Och det var varmt.. Sen så hade jag matte. Och jag trodde det skulle vara lätt eftersom det är saker jag känner igen m.m. Men ja det var inte s lätt som jag trode, allt heter andra saker och det var bara jobbigt. Efter det så hade jag art, och jag vet inte riktigt om det är min grej. Vet inte om allaär duktiga men dom jag såg är i alla fall jättebra. Jag fick välja på art och guitar, men ja om jag inte gillar det om någon vecka ska jag droppa den klassen. Sen slutade jag. Men då fick jag sitta och vänta i skolan 1 timme för det var football game, så där satt jag på en bänk själv och väntade. Sen så kollade vi på matchen och det var stek hett jag brände rumpan av mig för att stenbänkarna var så varma och alla satt med paraplyer och vi fick låna ett för det gick inte att vara utan sen fick vi sitta på olika saker, jag satt på ett par byxor som någon hade med sig.







Det går inte att ta kort på skolan för det är olika byggnader och det är ganska långt i mellan men här kan man i alla fall se lite. Har några till bilder som jag kan ladda upp

Crossword

Heheh,tänkte att jag skulle testa på ett engelskt korsord. Så här långt kom jag, bra eller???


Random

Här kommer lite bilder tagna med mobilen:

PS thanks Hattenhauer!

Det nya forever21


Laguna beach


Mina skolsaker jag köpte idag. Man är tvungen att köpa allting själv här, Så detta är vad jag ska börja med och jag kommer nog behöva mer. Detta gick på ca 34 dollar.
Det kommer mer orkar inte ladda upp dom nu :)


HOOT!

VARMT VARMT VARMT! Men jag är i alla fall inte den ända som tycker det är varmt. Alla tycker det är varmt, det är ovanligt varmt och det har inte varit såhär varmt på jätte länge. När vi gick mellan byggnaderna svettades man och när vi satte oss i bilen påväg hem så svettades jag som... jag vet inte vad. Har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. Min tröja var helt blöt på ryggen ( maja det var värre än Malta bussarna, fattar du då?) Usch! Om det är så varmt i morgon när jag ska gå mellan byggnaderna så vet jag inte vad jag göra. ´Tror jag ska ta ett dopp i poolen strax och sen får jag se lite. Just nu är jag själv hemma igen men bara för ett litet tag. Connie ska lämna meghan på hennes träning.



Skolan

Idag var jag ju i skolan, valde klasser och fick mitt skåp och böcker. Det var ganska krångligt när vi skulle välja klasser och jag blev jätte arg för dom var typ lite efterblivna där. Han som hade ansvar för kurserna sa att han aldrig hade hört om atten utbytesstudent inte kunde prata språket flytande och så visste dom inte vilka klasser jag skulle ta efter om jag inte kan prata engelska flytande. Och han tyckte det var jätte jobbigt, och jag blev jätte arg, för vem åker på ett highschool år när man kan prata flytande engelska och går i engelska skolan i sverige! Men alla andra var jätte trvliga och till slut fick jag ett bra schema. Det ser ut så här:
Period 2: English 3
Period 3: ROP Dance Rpod
Period 4: Biology
Period 5: CAHSEE ELA
Period 6: Algebra 1
Period 7: Fund Art 1

Dom sa att engelskan kommer vara svår men att det var den ända jag kunde läsa, för det är den som alla juniors läser. Jag kom med i Dance saken, hehe jag behövde inte göra något. Vet inte änns vad vi ska göra eller vad det är för dans men fick välja på det och spanska. Biology har jag med meghan så hon kan hjälpa mig med mina läxor mm så det är bra. CAHSEE ELA är extra engelska, det är egentligen för juniors som ska få hjälp att söka till college men jag ska typ gå den och få extra hjälp bara. Sen har jag Algebra !. fick välja mellan det och Geometri. Men geometrin såg jätte svår ut så jag ville inte ta den. Fund Art har jag ingen aning om vad det är men vi skulle typ rita men även lära oss lite disign på datorn m.m. Det är tydligen en jätte poppuär klass med en jättebra lärare.

Så jag är ändå ganska nöjd med mitt schema än så länge.

Skolan var jätte stor och det är byggnader man ska gå i mellan. Ska ta några bilder i morgon, och skåpet är skit svårt att öppna. Kommer aldrig klara av att öppna det själv. Klarade det 1 gång i ag men misslyckades kasnke 10 gånger innan jag klarade det.

.

Det är sjukt varmt i mitt rum, eller det är varmt i hela huset men extra varmt i mitt rum. Köket är det önda rummet det är lite svalt i så där har jag spenderat min morgon. Först skypade jag lite med maja och åt frukost. Sen så var jag ute en liten snabbis och satt vid poolen lite, kanske 15 min sen satte jag mig i köket igen. Meghan är i skolan och Connie jobbar så jag är själv hemma. Har gsnak tråkigt för jag har ingenting at göra. Men om 40 min ska jag ocks till skolan, vet inte vilka klasser jag kan välja eller vill välja. Det ända jag vet är att jag måste läsa engelska, amerikansk historia, matte och biologi/kemi/fysik. Sen får jag välja resten själv. Nej nu ska jag gå ner i köket igen


btw

det var en tjej i laget som hade en svensk utbytesstudent, tror hon bodde i boden. Vart det nu ligger?

TRYOUT!

tryouten gick bra. Behövde inte göra så mycket, först värmde jag upp lite själv och stretchade och sen så pratade vi lite med tränaren. Hon var jätte snäll och sen passade hon mig på 3 flickisar, dom första 2 gick inte så bra. men den sista gick bra¨sen så köpte jag vatten och sen började träningen. Själva tryouten var altså att jag skulle träna med i laget en träning. Vi värmde upp igen och jag höll typ påatt dö lite för det var så varmt och jag hade redan värmt upp en gång. Sen passade en annan tränare på mig när jag gjorde flickis och då gick det ännu bättre. Efter vi hade värmt upp så började dom med programet. Dom byggde inte utan markerade bara. Jag fick några platser men allt var ganska rörigt så jag förstod inte så mycket. I slutet fick vi lära oss slutet på dansen och det gick jättebra. Tränaren tyckte det gick jättebra så jag är nu med i laget. Vi har träningar tisdag och torsdag, och sen är det en tumbling dag också men vet inte när. Kommer nog ha lite träningverk i morgon eftersom jag inte har tränat på jätte länge. Alla var jätte snälla och tyckte det var jätte coolt att jag kom från sverige och alla typ pratade smatidigt och ja, Tror inte jag kommer ihåg ett ända namn för alla sa sina namn jätte snabbt och det var så många namn. Det var speciellt 3 tjejer jag gillade och dom ville ta med mig till disneyland men vi får se.

trött!!

ja är jätte trött nu och ligger i min säng. Har sovmorgon i morgon, men ska ändå till skolan men inte fören kl 1. Då ska jag välja klasser och få rundvisning i skolan. Sen är det första dagen på torsdag. Innan tryouten som var kl halv 7 eller något sånt så var jag och meghan och gjorde face-någonting. Dom tog på massaolika krämer och oljor i ansiktet och gjorde ansiktismask och masserade i ansiktet. jätte sköt! sen var det tryout det gick bra och jag är nu med i laget. Gör ett nytt inlägg om det. Idag var det skitvarmt ute. Det var tydligen ovanligt varmt och det gick knappt att vara ute. Jag och meghan badade ipoolen men det va lite på morgonen, Men på dagen och eftermiddagen så var det sjukt varmt. Och nu är det också jätte varmt ute. Nu ska jag skriva ett inlägg om tryouten och sen ska jag sova om jag kan för det är så varmt i mitt rum att jag får panik snart.


..

nu har jag ätit frukost och duschat. Nu är klockan lite över 10 och det är 27 grader ute. Och det är jätte varmt i mitt rum, snart kommer jag nog inte kunna vara här inne. Men nu kom Meghan så nu ska jag prata lite med henne.


dåligt väder nästan hela dagen..

Idag har jag inte gjort så jätte mycket. Connie skulle till några vänner, så jag var hemma här själv från kl 1 till kl hav 8 tror jag. Jag skypade och kollade på tv och bara tog det lugnt. Det var dåligt väder hela dagen, på morgonen regnade det och var målningt. Men senare på kvällen så försvan målnen.
Så jag kom precis in, jag och Connie badade jacuzzi. Och det är varmt ute, varmare ute än inne och klockan är 09.40.
I morgon kommer Meghan hit, hon kommer kl 10 på morgonen. Och kl 3 ska jag ha tryout, nervöööst!
Men nu ska jag fortsätta skypa med min syrra puss!
I morgon ska det vara riktigt varmt när jag kollade tidigare idag stod det ärr det skulle vara 39 grader. Men det är ju inte alltid det stämmer så vi får väll se i morgon hur varmt det är :)

mamma

nej mamma jag behöver ingen vinterjacka. kanske en skinnjacka, men jag ska inte ha något tjockare än det!

berg

Det är s himmla fint här. Ska ta lite mer bilder från huset och sådär. MEn jag gillar verkligen att man kan se bergen och så. Idag ska åka och handla skolsaker och sen kanske vi ska gå upp i bergen, eller bara ara hemma.




åska

nu hörde jag att det åskar fast ganska långt bort. Hjäääälp!

-

Idag vaknade jag runt halv 8, en halvtimme längre än alla andra dagar. Så jag hoppas på att kunna sova till 8 i morgon. Idag är det dåligt väder, så jag har ingenaning om vad vi ska göra.
Tänkte lägga upp en till bilden från stranden igår, eftersom jag inte har något att göra.



kvällen

För ca timme sen kom vi hem, vi var hos en annan utbytesstudent och så var hans värdfamlj där, och våran områdesrepresentant. Vi gick igenom lite regler mm. Sen fick vi jätte god mat, dom grillade. Utbytesstudenten hette Sven och han kom från tyskland. Hans värdbror var jätte rolig men jag kommer inte ihåg vad han hette. Vi ska i alla fall dit om två veckor för dom ska typ ha något party. Så dom ska sätta upp en stor tv och visa football på, och bada i deras pool oc så.
 


IKEA

Efter vi var på stranden åkte vi till IKEA. Vi skulle köpa en tavla till mitt rum och lite andra saker. Så vi köpte en tavla och sen påslakan till min säng. Sen köpte jag svenska köttbullar, lingonsylt, potatismor och sån där sås. Så på tisdag ska vi äta svenska köttbullar.





Alla saker har samma namn som i sverige. Och jätte många älskar ikea


Laguna Beach

stranden var jätte fin, men det var inte så soligt. Vilket kanske var bra eftersom annars hade jag nog bränt ganska så mycket. Vi låg i alla fall och solade ett tag och sen så gick vi och åt mexikansk mat sen gick vi tillbaka till stranden, men åkte därifrån nästan direkt. För det blev jätte kallt, eller och jätte kallt blev det inte men det blåste ganska mycket.












Stranden

nu pratar jag med johanna på skype, hon är den första jag skypar med här borta. Hon försökte även hjälpa mig lite med min mobil men ja jag ska fixa facebook och allt snart, ska fråga meghan hur man ska göra eller typ connie för ja är inte så bra på det där när man ska skriva in kort numer och så.
Idag vaknade jag runt kl 7, jag har varknat tidigt här varje morgon. Och är ganska trött på kvällarna, runt 10 blir jag trött så jag går och lägger mig runt 11.
Idag ska vi till stranden, har inte solat en enda gång. Men det är så varmt så man kan typ inte ens vara i solen. Men nu ska jag gå och äta frukost


min egna dator

nu funkar min dator :) så nu kan jag skriva vanligt och lägga upp bilder. just nu sitter jag och kollar på tv. Meghan kommer hit på tisdag. Vid middagen visade jag Connie bilder på stockholm (kortleken med bilder från stockholm), och hon tycker det är jätte fint. 

det har är i alla fall vad jag handlade idag:

 



Idag så öppnade ett nytt forever21 i mallet, vi var där inne i nästan 1 timme tror jag men jag köpte ingenting. Dom flyttade från en lokal tilll en annan, så nu är det jätte stort. Vi var där i 1 timme och vi var bara på övervåningen. Ska kolla mer där inne nästa gång vi är där.
Imorgon kanske vi ska till beachen och på kvällen så ska vi till områdesrepresentanten och en annan utbytesstudent ska också dit med hennes/hans värdfamilj. Men nu ska jag kolla vidare på tv, puss

Albertsons

Nar vi hade shoppat klart sa skulle vi handla lite mat. Sa vi akte till mataffaren Albertsons, en ganska stor mataffar. Vi skulle kopa lite saker som jag och Meghan ska ha med oss till lunch i skolan, och oj vilka konstiga saker det fanns. Vi kopte appelbitar som man ska doppa i yoghurt och sen i start (flingorna). Vi kopte aven sallad som vi ska ta med oss och kakor. Sen koppte vi nagot jatte konstigt det var typ bullar eller nagot som var runda och innuti var det jordnototskram\sylt och nagot mer. Det fanns sa mycket av allt. det var en hel rad med olika glassar i olika smaker och marken, chips, flingor, toalettpapper det fanns verkligen allt. Sen fanns det jatte coola popcorn som typ andrade farg. sa nar man poppade dom blev dom typ bla eller nagot. Det fanns i alla fall hur mycket som helst. Men nu ska jag strax ata middag
Ha en bra kvall eller juste ha en bra natt puss 


SHOPPING

nu ar klockan ca 6 pa kvallen. och senare ikvall kommer jag nog kunna anvanda min egen dator. Connie kom inte ihag losenordet till internet sa hon har akt ivag for att fixa det nu. sa nu sitter jag har ensam hemma.
Dagen har varit jatte braa. det blev shopping for ca 6000 kr. heheh men jag fick ganska mycket for dom pengarna, nar jag far igang min dator sa ska jag lagga upp lite bider av det jag kopte mm.
Men jag kopte i alla fall en vit iphone :) jag kan ju bara saga att det ar mycket mycket billigare har. kopte den for 200 dollar, vilket inte ans ar 2000! vi var i mallet ca 5 timmar och hann ga in i 6 affarer. alla var hur stora som helst. but i like it! vi ska tydligen till ett annu storre mall nagon gang kommer inte ihag nar men det ligger ganska nara sa kanske i veckan. Vet inte riktigt vad vi ska gora ikvall. Meghan ar fortfarande hos sin pappa sa jag och connie ska nog bara vara hemma
puss


morgon

ja nu ar det morgon och jag har precis atit frukost. det blev bagels med bacon och agg. jatte gott!
idag ska vi aka och fixa en mobil till mig. och vi ska till shopping centrumet som ligger nara. nar vi har fixat mobilen sa ska vi aven shoppa. sen vet jag inte riktigt vad jag ska gora, sola och bada kanske.

Igar sa var vi pa footballgame och det va precis som i alla filmerna. Det var chherleaders och en maskot som sprang runt och det va en orkerster och alla skrek och det var hur mycket folk som helst. sjalva matchen fattade jag ingenting av men det va kul anda. antar att jag kommer fatta mer senare, eftersom dom har matcher en gang i veckan och det ar verkligen stort har med amerikansk fotboll.
vi akte hem efter halva matchen, men det va bra for jag va jatte trott och connie hade en kompis har hemma som vantade. Vi var mest dar for att kolla pa meghan. Men kul var det.
Satt brevid nagra tjejer och killar och tjejen som satt brevid mig skrek hela tiden, aven nar hon pratade. trodde jag skulle bli dov eller nagot. Men hon var jatte snall och tyckte det var jatte coolt att jag va fran sverige.

Kan lagga upp lite bilder och sa nar jag sitter vid min dator. Men nu ska jag ga och gora mig i ordning och sen ska vi aka
puss


framme!

ja nu ar jag framme. ska fixa sa jag kan anvanda min dator snart. flyget gick helt okej, fick det jatte stressigt i new york eftersom mitt plan i tyskland va forsenat 1 timme och jag hade bara 2 och en halv timme i new york. sa jag fick springa och hamta min vaska och springa till ett tag som tog mit till min gate. och nar jag kom dit sa skulle jag hitta min gate. jag sprang till min gate, eller vad jag trodde va min gate. men det visade sig att jag skulle helt pa andra sidan. sa da fick jag springa allt vad jag hade till den gaten. men som tur var sa va det flyget ocksa forsenat sa jag hann.

Nar jag kom fram sa stod min varsfamil och vantade direkt utanfar planet och dom ar hur snalla son helst. Sa jag har det jattebra. idag sa har jag varit i en skola (inte skolan jag ska ga i) och gjorde ett engelska test. tyckte det gick jattedaligt men det visade sig vara helt okej. lyssnings ovningen gick samst. men jag skyller pa att hon pratade lite konstigt sa jag forstod inte allt. jag tyckte testet var ganska svart. men jag var bra pa att skriva. nar man hade gjort provet sa rattade dom det och kryssade i om man var biginner till Advanced. i skrivning var jag pa advanced vilket var jattebra och dom var forvanade att provet gick sa bra som det gjorde eftersom jag kom igar kvall.
efter testet sa akte och connie till hennes jobb, hon jobbaade pa ett jatte mysigt kontor. och hennes chef var jatte snall, men han pratade jatte fort sa det var lite svart att hanga med. men det gick bra. han hade tydligen satt filmen mann som hatar kvinnor eller nagon av dom filmerna och tyckte den var jatte bra. och att dom var mycket battre en dom flesta amerikanska filmerna. sen sa akte vi och at pizza och oohh sa gott det var. jag orkade bara ata en bit sa vi tog den andra med oss hem,  hehe :)

Nu ska jag ga och byta om och sen sa ska vi pa ett football game. skolan jag ska ga i spelar mot en annan skola. Och enligt Meghan ska alla vara dar, sa det ska bli lite kul att traffa lite folk.
Meghan ar hos sin pappa nu, och sen ska hon och hennes skollag gora (vet inte vad man sager men ni vet som i alla filmer hehe) cheerleading pa matchen. men nu ska jag byta om.

Forsoker skriva sa snart som mojligt och da kanske jag har fatt igang min dator

<3

Jag har världens bästa vänner! kommer sakna er alla så himmla mycket!


i morgon är det dax..

eller ska jag säga idag? ja jag tror nog det.. Om ca 9 timmar så sätter jag mig på planet, usch vad nervös jag är. Det jag är nervös över är att flyga. Om jag ändå inte behövde byta flyg så skulle det inte vara så farlig.
Men nu med alla byten, och dessutom helt själv.
Men det ska nog gå bra ändå får vi hoppas.

 


RSS 2.0